BursaGB
SEPETİM
Bu alışverişte toplam 23.00 ₺ indirim uygulandı.

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.

Alışveriş'e devam edin.

Hediye Olarak Gönder

Ödeme işlemi sonrası belirttiğiniz e-posta adresine hediye olarak gönderilecektir.

İndirim Kodu Kullan

Kupon kodu ödeme sayfasında aktif olacaktır.

Kişisel verileriniz koruma altında

Bursagb.com olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;

• Her zaman güvenle saklıyor,
• 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
• İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
• Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
• Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,
• Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
• Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.


Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

• Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
• Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
• Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
• Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
• Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.
Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte destek@trinkpay.com adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.


İyi günler dileriz.
*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK")

Şifrelenmiş Veriler İle
Güvenli Alışveriş
Otomatik Teslimat
7/24 Müşteri Hizmetleri
Sürekli Müşteri Memnuniyeti
Mağaza Hizmeti İle
Güvenli Eticaret
Uygun Fiyat
Kaliteli Hizmet