100% Güvenli Ödeme
Anında Teslimat
VALORANT VP KAÇ TL

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Valorant, dünya genelinde oldukça popülerite yakalamışken oyuncular için de oldukça yenilikçi geliştirmeler yaparak daha iyi bir F2P MMOFPS deneyimi sunuyor. Farklı oyun karakterleri, oyun modları ve harita geliştirmeleriyle birlikte e-spor alanında da oldukça önemli bir kitleye sahip Valorant için sürekli yeni skin paketleri ve battlepass yayınlanıyor.


Bu skin paketleri, oyuncular arasında herhangi bir rekabet engeli yaratmasa da, görünüm açısından oldukça etkileyici olduğu söylenebilir. Bu skinlere sahip olmak için ise hem görev sistemi hem de oyun içerisindeki para birimi Valorant VP kullanılıyor. Valorant VP fiyatlarına bakacak olursak, farklı paketlerde farklı VP seçenekleri market tarafında sunulmuş durumda.


Valorant VP Kaç TL? Güncel VP Fiyatları


Valorant 115 VP Kaç TL?

  • Valorant 115 VP 13.60 TL fiyat etiketi ile satışta.


Valorant 485 VP Kaç TL?

  • Valorant 485 VP 57.00 TL fiyat etiketi ile satışta.


Valorant 925 VP Kaç TL?

  • Valorant 925 VP 105.75 TL fiyat etiketi ile satışta.


Valorant 1850 VP Kaç TL?

  • Valorant 1850 VP 203.50 TL fiyat etiketi ile satışta. Ayrıca BattlePass biletine 1850 VP paketi ile sahip olabilirsiniz.


Valorant 3400 VP Kaç TL?

  • Valorant 3400 VP 355.00 TL fiyat etiketi ile satışta.


Valorant 5550 VP Kaç TL?

  • Valorant 5550 VP 545.00 TL fiyat etiketi ile satışta.


İndirimli Valorant VP Satın Al

İndirimli Valorant VP satın almak için BursaGB hesabınıza giriş yapabilir ya da giriş yapmadan misafir sepeti özelliğini kullanarak işleminize devam edebilirsiniz. Ardından Valorant VP kategorisine girip istediğiniz VP paketini ya da paketlerini sepetinize ekleyip işleminize devam edin. Sunulan ödeme yöntemlerinden birini kullanarak ödemenizi gerçekleştirin. İşlem tamam! Valorant VP kodunuz hem siparişlerim sayfasında gözükecek, hem de kayıtlı mail ve telefon numaranıza iletilecektir.


Yaşadığınız herhangi bir sorun durumunda destek hattı ile iletişime geçebilir ve yardım alabilirsiniz.


Birlikte Al, Kazan!

Valorant VP'lere daha uygun fiyat avantajıyla sahip olmak için Birlikte Al, kazan sistemimiz ile birden fazla VP alımlarınızda ekstra indirim fırsatı sunuyoruz.


VALORANT VP KAÇ TL
VALORANT VP KAÇ TL

Valorant VP paketleri için güncel fiyat bilgisi ve detaylı satın alma rehberini içeriğimizde sunuyoruz.

Dead Island 2 için 11 Dakikalık Oynanış Videosu
Dead Island 2 için 11 Dakikalık Oynanış Videosu

Dambuster Studios tarafından geliştirilip, Deep Silver tarafından, 21 Nisan 2023 tarihinde yayınlanancak olan Dead Island 2 için yeni oynanış videosu geldi.