100% Güvenli Ödeme
Anında Teslimat
League of Legends MMO oyunu iptal mi edildi?

Riot Games, uzun bir süredir beklenen League of Legends evreninde geçen MMO projesinde önemli bir değişiklik yapma kararı aldı. Şirket, proje yönelimini baştan aşağı yenileme kararı alarak, oyunseverlere daha önce görülmemiş bir deneyim sunmayı hedefliyor.

League of Legends MMO oyunu baştan tasarlanmak üzere iptal edildi

Riot’un bu kararını duyuran Marc Merrill (Tryndamare), Twitter üzerinden yaptığı açıklamada proje ekibinin yoğun bir şekilde bu yönde bir değişikliğe gitme kararı aldığını belirtiyor. Bu yeni rotada, oyunun baş yapımcısı olarak Fabrice Condominas yer alacak. Condominas, oyun dünyasında geniş bir deneyime sahip bir isim olarak biliniyor ve Riot’un MMO projesine yeni bir perspektif getireceğine inanılıyor


League of Legends MMO oyunu iptal mi edildi?


Projenin teknik yönetmenliğini ise Vijay Thakkar üstleniyor. Thakkar, daha önce yapılan çalışmaların temel alınarak, yeniden başlatılan projenin teknik altyapısını güçlendirmeye odaklanacak.

Riot’un bu kararı, şirketin oyunculara daha önce görülmemiş bir deneyim sunma konusundaki kararlılığından ötürü verilmiş. Bu, sadece bir oyun projesi değil, aynı zamanda bir evrenin hayranlarını tatmin edecek bir deneyim yaratma çabası kapsamında yapılacak..

Tryndamare’nin açıklamasında yer alan ‘Birkaç yıl daha sessiz kalacağız’ ibaresi ise tepkiye yol açtı. Hayranlar, ‘zaten yıllardır sessizdiniz, ne değişti ki?’ minvalinde tepkiler verdi.

Riot’un MMO projesinin sıfırdan yeniden başlaması, daha iyi bir oyun göreceğimize işaret. Bu karar, oyunseverler arasında karışık tepkilere yol açtı.


League of Legends MMO oyunu iptal mi edildi?
League of Legends MMO oyunu iptal mi edildi?

Tryndamare ismiyle tanınan Rioter Marc Merrill, beklenen League of Legends MMO oyunu hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar!

GTA VI: Hikaye, karakterler, çıkış tarihi ve ön sipariş
GTA VI: Hikaye, karakterler, çıkış tarihi ve ön sipariş

GTA VI için tanıtım videosunda yer alan tüm detaylar bu içerikte olacak.