100% Güvenli Ödeme
Anında Teslimat
E3 Fuarı İptal Edildi!

1995 Yılından bu yana her yıl Los Angeles'ta düzenlenen oyun fuarı E3'te Ubisoft, Activision, Sony ve EA gibi dünya devi oyun geliştirici ve yayıncı markaları boy gösterirken, yepyeni oyunlar duyurluyor ve oyuncuların denemelerine imkan sağlanıyordu. Ancak gelen son haberlere göre E3 firmasında işler oldukça karışık.


Dünyanın dört bir yanından oyun ve teknoloji basınını tek bir çatı altında toplayan E3 Fuarı, her yıl 13-16 Haziran 2023 tarihinde oyun severlere kapılarını açması beklenirken geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuru ile fuarın iptal edildiği söylendi. Düzenleyici firma ESA, etkinliği Reedpop'a devrettikten sonra son düzenlenen EGX etkinliğinde düşük ziyaretçi oranına erişebilmesinden ötürü iptal edildiği düşünülüyor. Etkinliğin tekrar düzenleneceği hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı.


E3 Fuarı İptal Edildi!

E3 Fuarı İptal Edildi!
E3 Fuarı İptal Edildi!

1995 Yılından bu yana her yıl Los Angeles'ta düzenlenen oyun fuarı E3'te Ubisoft, Activision, Sony ve EA gibi markalara ev sahipliği yapıyordu.

Cumhuriyet Bayramına Özel Kupon Fırsatı
Cumhuriyet Bayramına Özel Kupon Fırsatı

Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 28 Ekim 2023 - 29 Ekim 23:59 tarihleri arasında 500 TL'lik sepete 25 TL indirim sağlayan "Cumhuriyet" kupon kodunuzu kullanmayı unutmayın!